Terugblik & Vooruitzicht

Eind 2017 heeft voor de zesde maal een tentoonstelling plaatsgevonden in Grand Hotel Huis Ter Duin. Voor het eerst is de tentoonstelling in de winter gehouden in tegenstelling tot de voorgaande jaren. Ook deze wintertentoonstelling werd goed bezocht door publiek binnen en buiten de regio, maar ook het buitenland. Het publiek heeft niet alleen kunnen genieten van de nieuwe werken van Niek, maar ook in het kerstsfeer verkerend Grand Hotel Huis Ter Duin. Door het vele publiek en de (nieuwe) contacten die daarbij zijn opgedaan, kijkt Niek met volle tevredenheid terug naar de tentoonstelling.  Inmiddels is het mei, staat alles vol in bloei en kijkt Niek uit naar de zomer. De jaarlijkse studiereizen en museabezoeken in binnen en buitenland hebben reeds plaatsgevonden of staan gepland. Kortom, een fijne periode waar Niek veel inspiratie op doet om nieuwe werken te maken. Een aantal studies zijn uitgewerkt tot een schilderij en kunt u alvast een klein voorproefje nemen op de website. Na de zomer zullen alle uitgewerkte studies op de website te zien zijn. Uiteraard brengen wij daarvan u op de hoogte. Niek wenst iedereen alvast een fijne en zonnige zomer toe! 
Wintertentoonstelling 2017

In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt de tentoonstelling dit jaar in de winter plaats. Om de "donkere dagen" door te komen, heten wij u van harte welkom van 9 t/m 21 december 2017. Vanzelfsprekend vindt ook dit jaar de tentoonstelling plaats in het kerstsfeer verkerend Grand Hotel Huis ter Duin. De Tentoonstelling “Impressions of Seasons” zal u doen zien dat Niek nog steeds in ontwikkeling is. Het afgelopen jaar zijn er diverse studiereizen ondernomen naar Londen, Parijs en Venetië. Op de website vindt u een selectie van verrassende schilderijen die uit deze studies zijn voortgekomen, en deze zullen te zien zijn tijdens de tentoonstelling.  Ook zal op de tentoonstelling werk te zien zijn uit een privécollectie van Franse, Belgische, Duitse en Nederlandse impressionisten van o.a. P . Grisot, E. galien- Laloue , P. Boudet, G. Hambuchen, en anderen. Daarnaast zijn er prachtige werken te zien van de dit jaar overleden bekende Katwijkse beeldhouwer Gerard Brouwer. Wij zijn Linda, Michiel en Daniël Brouwer zeer erkentelijk voor het beschikbaar stellen van deze werken.  De tentoonstelling is geopend van 9 t/m 21 december van 11:30 uur t/m 17:00 uur. Wij heten u van harte welkom en wensen u veel kijkplezier!
Terugblik 2016 & Vooruitblik 2017

2016 Dit jaar werd voor de vijfde keer een tentoonstelling georganiseerd in het mooie Grand Hotel Huis Ter Duin te Noordwijk. Ook deze keer werd de tentoonstelling goed bezocht door divers publiek uit de regio en elders uit het land.  Ook dit jaar heeft Niek deel genomen aan de Kunst Tiendaagse Bergen. Door ontmoetingen met kunstenaars, kunstkenners en geinteresseerden heeft dit gezorgd voor succesvolle deelname aan dit drukbezochte evenement.  In 2016 zijn er door Niek ook diverse studiereizen gemaakt naar het inspirerende Parijs, waar studies zijn gemaakt van de stad en het mooie Bois de Boulogne. In de collectie op deze website zult u zien dat een aantal studies zijn uitgewerkt tot nieuwe schilderijen. Alvast veel kijkplezier! 2017 Februari van dit jaar werd in Miami een kunstbeurs gehouden, waar het werk van Niek al een aantal jaren wordt gepresenteerd aan een internationaal publiek. Deze succesvolle deelname zorgt voor contacten met galeriehouders en particulieren uit verschillende landen.  In 2017 staan studiereizen, gecombineerd met museabezoeken, op het programma!  De jaarlijkse tentoonstelling in Grand Hotel Huis ter Duin zal dit jaar in tegenstelling tot voorgaande jaren plaatsvinden in december. Op deze tentoonstelling zulllen een aantal nieuwe schilderijen te zien zijn, welke door studies op diverse lokaties zijn vervaardigd. 
Schilderij in opdracht?
Heeft u een specifieke wens over een schilderij, welke zich niet in de collectie bevindt? Bijvoorbeeld een andere maat of onderwerp dan kan dit eventueel in opdracht worden vervaardigd. U kunt uw eventuele specifieke wens samen met Niek van der Plas vrijblijvend bespreken.