Wintertentoonstelling 2017

In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt de tentoonstelling dit jaar in de winter plaats. Om de "donkere dagen" door te komen, heten wij u van harte welkom van 9 t/m 21 december 2017. Vanzelfsprekend vindt ook dit jaar de tentoonstelling plaats in het kerstsfeer verkerend Grand Hotel Huis ter Duin. De Tentoonstelling “Impressions of Seasons” zal u doen zien dat Niek nog steeds in ontwikkeling is. Het afgelopen jaar zijn er diverse studiereizen ondernomen naar Londen, Parijs en Venetië. Op de website vindt u een selectie van verrassende schilderijen die uit deze studies zijn voortgekomen, en deze zullen te zien zijn tijdens de tentoonstelling.  Ook zal op de tentoonstelling werk te zien zijn uit een privécollectie van Franse, Belgische, Duitse en Nederlandse impressionisten van o.a. P . Grisot, E. galien- Laloue , P. Boudet, G. Hambuchen, en anderen. Daarnaast zijn er prachtige werken te zien van de dit jaar overleden bekende Katwijkse beeldhouwer Gerard Brouwer. Wij zijn Linda, Michiel en Daniël Brouwer zeer erkentelijk voor het beschikbaar stellen van deze werken.  De tentoonstelling is geopend van 9 t/m 21 december van 11:30 uur t/m 17:00 uur. Wij heten u van harte welkom en wensen u veel kijkplezier!
Terugblik 2016 & Vooruitblik 2017

2016 Dit jaar werd voor de vijfde keer een tentoonstelling georganiseerd in het mooie Grand Hotel Huis Ter Duin te Noordwijk. Ook deze keer werd de tentoonstelling goed bezocht door divers publiek uit de regio en elders uit het land.  Ook dit jaar heeft Niek deel genomen aan de Kunst Tiendaagse Bergen. Door ontmoetingen met kunstenaars, kunstkenners en geinteresseerden heeft dit gezorgd voor succesvolle deelname aan dit drukbezochte evenement.  In 2016 zijn er door Niek ook diverse studiereizen gemaakt naar het inspirerende Parijs, waar studies zijn gemaakt van de stad en het mooie Bois de Boulogne. In de collectie op deze website zult u zien dat een aantal studies zijn uitgewerkt tot nieuwe schilderijen. Alvast veel kijkplezier! 2017 Februari van dit jaar werd in Miami een kunstbeurs gehouden, waar het werk van Niek al een aantal jaren wordt gepresenteerd aan een internationaal publiek. Deze succesvolle deelname zorgt voor contacten met galeriehouders en particulieren uit verschillende landen.  In 2017 staan studiereizen, gecombineerd met museabezoeken, op het programma!  De jaarlijkse tentoonstelling in Grand Hotel Huis ter Duin zal dit jaar in tegenstelling tot voorgaande jaren plaatsvinden in december. Op deze tentoonstelling zulllen een aantal nieuwe schilderijen te zien zijn, welke door studies op diverse lokaties zijn vervaardigd. 
Schilderij in opdracht?
Heeft u een specifieke wens over een schilderij, welke zich niet in de collectie bevindt? Bijvoorbeeld een andere maat of onderwerp dan kan dit eventueel in opdracht worden vervaardigd. U kunt uw eventuele specifieke wens samen met Niek van der Plas vrijblijvend bespreken.